Sportingclub Blariacum

SportingClub Blariacum

 

SportingClub Blariacum, is de projectnaam voor een samenwerking tussen het Blariacumcollege, Blariacum iXport en Health & RacketClub Venlo. Door deze samenwerking wordt het aanbod van sporten en de momenten waarop groter en de stap naar meer bewegen kleiner. Sport Matcht School.

Alle leerlingen van het Blariacumcollege Blerick (vanaf 14 jaar)kunnen deelnemen aan dit unieke initiatief. Door deze samenwerking kun je gebruik maken van de vele sportfaciliteiten die Health & RacketClub Venlo je het gehele jaar door te bieden heeft.

Alles na school en/of in het weekend en in alle vakanties. Je kunt daarvoor een lidmaatschap aangaan. Zo kun je kiezen voor cardio en/of fitness met begeleiding, maar ook voor de groepslessen, zoals aerobics, spinning, sh’bam, boks-fit. Deze groepslessen worden op verschillende dagen aangeboden. Ook squash behoort tot de mogelijkheden.

Openingstijden Leden SportingClub Blariacum:

 

Maandag t/m vrijdag: van 17.00 uur tot 18.30 uur.

Zaterdag en zondag: van 09.00 uur tot 12.00 uur

Informeer aan onze balie of er aangepaste openingstijden zijn tijdens de schoolvakantie regio zuid.

 

Contributie:

 

De kosten voor onbeperkte deelname volgens bovenstaande richtlijnen en tijdstippen bedragen € 14,95 p.p. per 4 weken. De contributie wordt elke 4 weken geïncasseerd. Minimale lidmaatschapsduur bedraagt 1 jaar, daarna kan men maandelijks opzeggen, dit geldt voor alle contracten die aangegaan zijn na 01 december 2011.

Je betaald geen inschrijfgeld, wel dien je een lidmaatschapspasje te kopen, kosten € 10,00.

De kosten voor het lidmaatschapspasje dienen contant te worden afgerekend bij het 1e bezoek.

Het Jeugd Sport Fonds van de gemeente Venlo is voor een jaarabonnement ook hiervoor van toepassing ( www.venlosportstad.nl )

Inschrijven:

 

Heb je interesse in dit speciale project met zijn vele sport- en ontspanningsmogelijkheden, vul dan het inschrijfformulier volledig in. Formulieren zijn op school én bij HRCVenlo verkrijgbaar en ook in te leveren.

Alle deelnemers van dit project zijn verplicht om éérst een afspraak te maken voor een intakegesprek bij HRCVenlo.

 

Leerlingen die zich niet inschrijven voor een intakegesprek hebben géén toegang.