OPEN AIR PROTOCOLLEN

PROTOCOLLEN OPEN AIR FITNESS EN GROEPSLESSEN

SPINNING

Wanneer je op de parkeerplaats van Health & Racketclub Venlo komt, loop je zoals gewoonlijk door naar de ingang. Voor de ingang staat een spinningfiets voor je klaar. Bij de spinningfiets vind je een persoonlijk desinfectiesetje, bestaande uit een spuitbus en een doekje. Deze spuitbussen worden iedere les gereinigd en opnieuw gevuld, de doekjes worden op 90 graden gewassen. We willen je vragen plaats te nemen op de eerstvolgende beschikbare fiets. De instructeur zal deze voor je aanwijzen.

De fietsen staan op voorgeschreven afstand ( door RIVM)  van elkaar en de instructeur zal aanwijzigingen geven in wanneer en hoe er afgestapt kan worden. We willen je vragen de fiets na de les zelf alvast een keer schoon te maken en dan op aanwijzing van de instructeur de ruimte te verlaten. Dit zal gebeuren vanaf de eerste rij de linker fiets naar de achterste rij de rechter fiets.

 

Let er op dat de lessen buiten zijn. Pas de sportkleding hier zoveel mogelijk op aan.

We begrijpen dat sportmaatjes elkaar al lang niet hebben gezien en gesproken, maar we vragen nadrukkelijk om het bijpraten te bewaren voor op de parkeerplaats (waar mogelijk) en niet bij de fietsen. Zo creëren we meer ruimte om leden een spinningles te laten meedoen!

GROEPSLESSEN:

Wanneer je op de parkeerplaats van Health & Racketclub Venlo komt, loop je zoals gewoonlijk door naar de ingang. Voordat je de fietsenstalling bereikt, kun je een pad naar rechts volgen. Loop deze helemaal af tot aan de sportvelden. Hier staat de instructeur klaar om te beginnen! De instructeur zal je plaats aanwijzen.

Voor de Body Pump zijn er persoonlijke desinfectiesetjes beschikbaar, bestaande uit een spuitbus en een doekje. Deze spuitbussen worden iedere les gereinigd en opnieuw gevuld, de doekjes worden op 90 graden gewassen. De materialen voor Body Pump kun je zelf pakken en indien gewenst al een keer ontsmetten. Ook na de les willen we je vragen de materialen zelf alvast een keer te reinigen.

Let er op dat de lessen buiten zijn. Pas de sportkleding hier zoveel mogelijk op aan. Wees erop voorbereid dat er muggen kunnen zijn! Omdat de grond vochtig kan zijn, kan het verstandig zijn om een plastic tas of vuilniszak mee te nemen waar je je tas op kunt zetten.

Matjes worden vanuit hygiëne-oogpunt niet beschikbaar gesteld door Health & Racketclub. Neem deze dus zelf mee. Eventueel kan een groot strandlaken gebruikt worden.

We snappen dat sportmaatjes elkaar al lang niet hebben gezien en gesproken, maar we vragen nadrukkelijk om het bijpraten te bewaren voor op de parkeerplaats (waar mogelijk) en niet bij het lesveld. Zo creëren we meer ruimte om leden een aerobicsles te laten meedoen!

FITNESS

Wanneer je op de parkeerplaats van Health & Racketclub Venlo komt, loop je door naar de ingang van de QRCode. Daar staat de fitness instructeur op je te wachten. Volg de instructies van de instructeur. Hier ontvang  je een persoonlijk desinfectiesetje, bestaande uit een spuitbus en een doekje. Deze spuitbussen worden ieder uur gereinigd en opnieuw gevuld, de doekjes worden op 90 graden gewassen. Na gebruik van de apparatuur deze reinigen.

De apparaten staan op voorgeschreven afstand ( door RIVM)  van elkaar.

Let er op dat je buiten aan het trainen bent, pas je sportkleding hier zoveel mogelijk op aan.

We begrijpen dat sportmaatjes elkaar al lang niet hebben gezien en gesproken, maar hou er rekening mee dat je slechts 50 minuten hebt om te trainen. Hou de gezellige praatjes voor op de parkeerplaats zodat alles goed en veilig door kan stromen.