Informatie m.b.t. Corona-problematiek

Venlo,
Woensdag 16 december 2020,
Beste lid van Health & RacketClub en/of CrossFit Venlo,
In verband met de corona-maatregelen moeten wij helaas onze deuren tot 19 januari 2021 sluiten.
Wij willen jullie tijdens deze periode zoveel mogelijk tegemoet komen. Daarom zullen wij vanaf heden online groepslessen (les Mills), spinninglessen en CrossFit-lessen aanbieden. Hou hiervoor ons FaceBook-account en onze site, www.hrcvenlo.nl, in de gaten.
Voor meer informatie is HRC Venlo telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 11.00 uur op nummer 077-3232600.
Natuurlijk zal Health & RacketClub Venlo weer alles in het werk stellen om deze moeilijke periode gezond en sportief door te komen. Maak gebruik van de gratis online-lessen en de uitleen van materiaal. En natuurlijk zal er weer een voucher ter beschikking worden gesteld als compensatie voor de sluiting van onze club. Om deze moeilijke periode door te komen vragen wij jullie daarom niet te storneren. Voor meer info bel receptie HRC Venlo: 077-3232600.
Wij hopen jullie vanaf 19 januari weer als gast te mogen ontvangen,
Prettige feestdagen en alvast een gezond en sportief nieuwjaar,
Team Health & RacketClub Venlo en CrossFit Venlo

 

 

 

 

Beste leden van HRC Venlo,

Wij vragen je aandacht voor het volgende:

Vanaf dinsdag 1 december 2020 geldt een mondkapjesplicht.

Wanneer zijn mondkapjes verplicht bij Health & RacketClub Venlo?

  • Bij binnenkomst van de club
  • Bij het lopen naar de groepslessen en toiletten
  • Bij het wisselen van de verschillende sportzalen en ruimtes

 

Tijdens de groepslessen en tijdens het trainen in de fitness van de club zijn geen mondkapjes verplicht.

Keep Healthy & Keep Strong,

Team Health & RacketClub Venlo

 

 

 

Update 16/10/2020

 

Beste lid van HRC Venlo,

 

GROEPSLESSEN

De groepslessen mogen, volgens de richtlijnen van het RIVM, doorgang vinden. Uiteraard hanteren wij hierbij minimaal 1,5 meter afstand en nemen wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen voor het veilig sporten. Het maximale aantal deelnemers aan de  Body-Pump en Les Mills-Core wordt teruggebracht naar 12. De andere lessen, m.u.v. spinning, gaan bij deelneming van meer dan 12 personen plaatsvinden in de grote sportzaal. Inschrijven voor groepslessen is verplicht! Bij verhindering graag afmelden.

 

HORECA

De horeca is voorlopig gesloten op advies van de overheid. Uiteraard kunt je tijdens de openingstijden van de balie terecht voor vragen, hulp en info.

 

KLEEDKAMERS EN LOCKERS

Ook de kleedkamers zijn gesloten op advies van de overheid. Omkleden is niet mogelijk en de lockers zijn niet beschikbaar. Wij vragen je dan ook vriendelijk om thuis te douchen en verkleden.

 

VERSE VEILIGE LUCHT

HRC Venlo zorgt voor schone en verse lucht d.m.v. mechanische ventilatie en luchtdoorstroming. Dit zorgt voor veilige en verse lucht tijdens uw training.

 

INFO

Hou Facebook, Instagram en de website (www.hrcvenlo.nl)in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Wij proberen onze leden zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn continu bezig met verbeteringen in het voordeel van onze leden. We staan natuurlijk altijd open voor suggesties (info@hrcvenlo.nl).

 

Stay healthy!

Team HRC Venlo

➡️Vanaf maandag 31 augustus zijn de kleedkamers, lockers en sauna’s weer open voor onze HRCVenlo leden!

⚠️ Vanaf vrijdag 4 september hebben fitnessleden van 13.00-22.00 uur toegang via de QR ingang (inchecken via ledenpas).
⚠️ Vanaf zaterdag 5 september en zondag 6 september zijn we weer geopend tot 18.00 uur. Van 13.00-18.00 toegang via QR ingang (inchecken via ledenpas

Venlo, 29 juni 2020

Beste leden van Health & RacketClub Venlo,

 

Na een lange tijd van sluiting en gedeeltelijke opening mogen we vanaf 1 juli 2020 weer volledig open!

Natuurlijk zullen wij alle richtlijnen van het RIVM volgen. Voor jouw veiligheid maar ook voor de veiligheid van ons personeel.

Tot 1 september zullen wij het buitensporten en indoorsporten gaan combineren. Dit houdt in dat je zowel binnen als buiten kunt fitnessen. De groepslessen zullen in beginsel buiten zijn. Bij  slecht weer gaan we naar binnen. Geen uitval meer door slecht weer dus!

De kleedkamers blijven gesloten tot 1 september 2020. Het reserveren blijft voorlopig nodig. Vanaf volgende week kan dit online via onze site www.hrcvenlo.nl.

 

We hopen jullie allemaal weer snel te zien,

 

We zijn er klaar voor!

 

Team Health & RacketClub Venlo

Venlo,

Woensdag, 13 mei

We gaan weer beginnen! Vanaf maandag 18 mei starten wij met OPEN AIR Fitness en Groepslessen.

Alle binnen faciliteiten blijven gesloten tot 1 juli.

Venlo,

Vrijdag,  1 mei 2020,

Beste lid van Health & RacketClub en/of CrossFit Venlo,

Natuurlijk hopen wij dat het in deze moeilijke tijd goed gaat met jullie.

Het coronavirus heeft een grote impact op onze samenleving en natuurlijk ook op onze club. Wij vinden het heel vervelend dat er op dit moment niet gesport kan worden bij HRC Venlo en CrossFit Venlo.

Mooi zijn de hartverwarmende reacties en positieve berichten die wij van jullie ontvangen. Dit motiveert ons enorm!

Wij hopen dat jullie gebruik maken van de online mogelijkheden voor groepslessen (Les Mills) en CrossFit. Hebben jullie vragen hierover stuur dan een Facebook-bericht naar onze FB-site.

Op dit moment moeten we nog gesloten blijven tot 20 mei 2020. Zodra HRC Venlo weer open mag zullen we o.a. hygiëne en social distancing maatregelen moeten nemen. Hier volgt op een later tijdstip meer info over.

Wij vragen begrip voor de huidige situatie. Het is een situatie van overmacht waardoor wij genoodzaakt zijn de deuren gesloten te houden tot de overheid het sein op groen zet. Vanuit de overheid krijgen wij regelingen om het personeel in dienst te houden. Deze zijn echter niet toereikend om de enorme financiële klappen op te vangen. HRC Venlo vraagt daarom ook aan jullie om incasso’s niet te storneren.

Als compensatie krijgt ieder lid een voucher. Deze voucher kan ingeleverd worden ter compensatie van de gehele periode dat HRC Venlo gesloten was. De voucher is een tegoed voor alle tijd dat een lid niet heeft kunnen sporten. Ook kun je deze voucher cadeau doen aan een familielid, vriend of bekende. Alle betaalde contributie tijdens sluiting wordt dus in tijd gecompenseerd zodra onze deuren weer openen. De voucher wordt uitgereikt bij het eerstvolgende bezoek aan HRC Venlo.

Hopelijk duurt deze moeilijke periode niet meer lang en kunnen wij jullie binnenkort weer verwelkomen bij HRC Venlo.

Stay safe and stay healthy,

Team HRC Venlo en CrossFit Venlo

Venlo,

 

Woensdag 25/3/2020,

 

Beste lid van Health & RacketClub Venlo en Crossfit Venlo,

 

Zoals je weet zijn wij gesloten als gevolg van de Coronacrisis. Wij weten niet hoelang deze verplichting gaat duren, maar in ieder geval nog tot 6 april 2020.

Daarom hebben wij het volgende besloten:

Als compensatie voor de gehele periode dat HRC Venlo vanwege overheidswege gesloten is ontvang je een voucher met een tegoed voor alle tijd dat onze club, gedurende jouw abonnement, gesloten is.

Dit tegoed kun je inzetten vanaf het moment dat wij weer open mogen.

 

Je krijgt dus alle betaalde contributie gecompenseerd op het moment dat onze deuren weer geopend zijn.

Je kunt deze voucher natuurlijk ook cadeau doen aan een familielid, vriend of kennis.

Wij hopen dat je begrijpt dat deze zware tijden zorgen voor uitzonderlijke maatregelen. Wij gaan proberen deze moeilijke tijd als sportcentrum te overwinnen en vragen jou hieraan mee te werken.

 

HRC Venlo, Crossfit, alle instructeurs én alle medewerkers zullen jou als trouw lid dankbaar zijn voor het getoonde vertrouwen.

 

Team Health & RacketClub Venlo