Info coronamaatregelen nov. 2021

Venlo-Boekend,  Zaterdag 27 november 2021,

Beste Leden van Health & RacketClub Venlo,

 

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren 26 november 2021 zijn we helaas verplicht onze club dagelijks om 17:00 te sluiten. Dit gaat in vanaf zondag 28 november.

Omdat wij jullie zoveel mogelijk de gelegenheid willen bieden om toch te kunnen sporten hebben wij besloten om onze openingstijden tijdelijk te veranderen. Vanaf aanstaande maandag zijn onze openingstijden als volgt:

Maandag t/m vrijdag van 6.00 tot 17.00 uur

Zaterdag en zondag van 8.30 tot 17.00 uur

 

 

De reguliere groepslessen van overdag en in het weekend zullen gewoon doorgang vinden. De groepslessen die normaal in de avond plaatsvinden, worden zoveel mogelijk verplaatst naar het weekend en/of overdag.

 

Vanaf morgen zullen de aanpassingen van de groepslessen bekend worden gemaakt op onze site www.hrcvenlo.nl.

Blijf positief en gezond, en vooral, blijf sporten!

Health & RacketClub Venlo

5 november 2021

 

Beste leden van Health & RacketClub Venlo en CrossFit Venlo,

 

Wij vragen graag jullie aandacht voor het volgende:

Corona-toegangscontrole

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat wij vanaf zaterdag 6 november 2021 verplicht zijn om aan de deur de coronapas te gaan controleren. Dat wil zeggen dat wij de QR-code moeten scannen die je ontvangen hebt wanneer je gevaccineerd bent, hersteld bent van corona of een negatieve corona-test hebt van niet ouder dan 24 uur.

Praktisch

Tijdens de officiële openingstijden van Health & RacketClub Venlo en CrossFit Venlo gelden de volgende richtlijnen:

Fitness en groepslessen

  • Iedereen die gebruik maakt van de fitness en/of deelneemt aan de groepslessen wordt gecontroleerd bij de balie van de club. Je dient hiervoor eerst in te checken met je ledenpasje en daarna de QR-code te tonen aan de baliemedewerker.

Crossfit

Om opstoppingen bij de balie van de club tegen te gaan worden CrossFit-leden gecontroleerd bij de ingang van onze Box. De daar aanwezige instructeur zal dit verzorgen. CrossFit-leden hoeven niet aan de balie in te checken, omdat aanmelding via een app verloopt.

Wij hadden het ook graag anders gezien, maar kunnen niet anders dan ons aan de geldende Coronaregels houden. Wij vertrouwen op jullie begrip en hopen dat dit overheidsbesluit van korte duur zal zijn, zodat wij jullie weer snel normaal kunnen ontvangen.

 

Team Health & RacketClub Venlo en team CrossFit Venlo