Corona

Venlo,

Vrijdag,  1 mei 2020,

Beste lid van Health & RacketClub en/of CrossFit Venlo,

Natuurlijk hopen wij dat het in deze moeilijke tijd goed gaat met jullie.

Het coronavirus heeft een grote impact op onze samenleving en natuurlijk ook op onze club. Wij vinden het heel vervelend dat er op dit moment niet gesport kan worden bij HRC Venlo en CrossFit Venlo.

 

Mooi zijn de hartverwarmende reacties en positieve berichten die wij van jullie ontvangen. Dit motiveert ons enorm!

Wij hopen dat jullie gebruik maken van de online mogelijkheden voor groepslessen (Les Mills) en CrossFit. Hebben jullie vragen hierover stuur dan een Facebook-bericht naar onze FB-site.

Op dit moment moeten we nog gesloten blijven tot 20 mei 2020. Zodra HRC Venlo weer open mag zullen we o.a. hygiëne en social distancing maatregelen moeten nemen. Hier volgt op een later tijdstip meer info over.

Wij vragen begrip voor de huidige situatie. Het is een situatie van overmacht waardoor wij genoodzaakt zijn de deuren gesloten te houden tot de overheid het sein op groen zet. Vanuit de overheid krijgen wij regelingen om het personeel in dienst te houden. Deze zijn echter niet toereikend om de enorme financiële klappen op te vangen. HRC Venlo vraagt daarom ook aan jullie om incasso’s niet te storneren.

Als compensatie krijgt ieder lid een voucher. Deze voucher kan ingeleverd worden ter compensatie van de gehele periode dat HRC Venlo gesloten was. De voucher is een tegoed voor alle tijd dat een lid niet heeft kunnen sporten. Ook kun je deze voucher cadeau doen aan een familielid, vriend of bekende. Alle betaalde contributie tijdens sluiting wordt dus in tijd gecompenseerd zodra onze deuren weer openen. De voucher wordt uitgereikt bij het eerstvolgende bezoek aan HRC Venlo.

Hopelijk duurt deze moeilijke periode niet meer lang en kunnen wij jullie binnenkort weer verwelkomen bij HRC Venlo.

Stay safe and stay healthy,

Team HRC Venlo en CrossFit Venlo

 

 

 

 

Venlo,

 

Woensdag 25/3/2020,

 

Beste lid van Health & RacketClub Venlo en Crossfit Venlo,

 

Zoals je weet zijn wij gesloten als gevolg van de Coronacrisis. Wij weten niet hoelang deze verplichting gaat duren, maar in ieder geval nog tot 6 april 2020.

Daarom hebben wij het volgende besloten:

Als compensatie voor de gehele periode dat HRC Venlo vanwege overheidswege gesloten is ontvang je een voucher met een tegoed voor alle tijd dat onze club, gedurende jouw abonnement, gesloten is.

Dit tegoed kun je inzetten vanaf het moment dat wij weer open mogen.

 

Je krijgt dus alle betaalde contributie gecompenseerd op het moment dat onze deuren weer geopend zijn.

Je kunt deze voucher natuurlijk ook cadeau doen aan een familielid, vriend of kennis.

Wij hopen dat je begrijpt dat deze zware tijden zorgen voor uitzonderlijke maatregelen. Wij gaan proberen deze moeilijke tijd als sportcentrum te overwinnen en vragen jou hieraan mee te werken.

 

HRC Venlo, Crossfit, alle instructeurs én alle medewerkers zullen jou als trouw lid dankbaar zijn voor het getoonde vertrouwen.

 

Team Health & RacketClub Venlo